Групата младежи, които счупиха парапет в центъра на града се

...
 Групата младежи, които счупиха парапет в центъра на града се
Коментари Харесай

Добре свършена работа на звено „Инспекторат“ към Община Благоевград!

 Групата младежи, които счупиха парапет в центъра на града се срещнаха с кмета Стоянов и обявиха предпочитание да поемат разноските по възобновяване на оборудването

Часове след вандалския акт, при който бе строшен железен парапет на стълбите до Американски университет в България, чиновници на звено „ Инспекторат “ при Община Благоевград съумяха да осъществят контакт с причинителите на действието.

Младежите се срещнаха с кмета Илко Стоянов, като демонстрираха самодейност и обявиха, че разноските по възобновяване на оборудването ще бъдат поети от тях.

По време на диалога, те показаха надълбоко страдание за случая и сервираха опрощение пред обществеността.

Вчера към 05.10 сутринта, упражнявайки мощ, те съумяха да изкъртят парапета, намиращ се в Централна градска част на града, на метри от Община Благоевград.

Актът е сниман от камери, част от видеонаблюдението в регионалния център, като незабавно след подробен обзор на фрагментите, общински чиновници започнаха издирвателни дейности, които приключиха с триумф.

Община Благоевград приканва за отговорно отношение от страна на хората и запазване на градската среда!

 Жителите, които имат информация за извършители и вандалски прояви могат да  подават сигнали, както на полицейските управляващи, по този начин и дежурните денонощни телефонни линии към Община Благоевград – 073/ 88 44 34 и 073/ 88 44 06!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР